منوهای نصب در پنل مدیریت

• ورود
  • هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، دکتر جعفر سجادی پارسا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار، ضمن اشاره به توانمندی های این دانشگاه در برگزاری انواع رویدادهای آنلاین بر بسترهای Adobe connect، Skyroom، Big Blue Button و بهره مندی از سامانه آموزش مجازی در سایت spc.iuc.ac.ir، افزود:
“مجموعه مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار، توانسته است با برگزاری 8 دوره آموزشی آنلاین آزاد، 20 دوره آموزشی حضوری و آنلاین به سفارش سازمان ها، و 8 کارگاه و نشست آموزشی حضوری و مجازی، کارنامه درخشانی را رقم زند”.
برگزاری 177 ساعت آموزش در شش ماهه دوم سال 1399، آموزش بیش از 1000 دانش پذیر و بهره مندی از حضور 30 مدرس با تجربه در سطح ملی و بین المللی از مهمترین دستاوردهای آموزش های آزاد دانشگاه می باشد. از این میان برگزاری سه رویداد آموزشی تخصصی بین المللی، در راستای تحقق ماموریت های بین المللی سازی دانشگاه با همکاری دانشگاه های آلمان و اسپانیا، و نیز گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی با مجموعه رویدادهای کاربردی و پر مخاطب بویژه برگزاری نشست های مجازی انتقال تجربه، اهمیت بسزایی دارد.

آوریل 29, 2021

0 پاسخ به "گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال 1399 مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار منتشر شد."

ارسال یک پیام

طراحی شده توسط ویداسیستم ایرانیان