وبینار آموزشی اصول بهداشتی برداشت و بسته بندی خرما
یکی از مهمترین مشکلات صنعت خرما، نامناسب بودن شرایط نگهداری و تغییر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن در طی زمان انبارمانی و نامطلوب بودن نوع بسته بندی است. با توجه به اهمیت این محصول، لازم است جهت افزایش زمان ماندگاری، حفظ کیفیت و در نتیجه افزایش میزان صادرات آن از بسته بندي و شرایط مناسب نگهداری استفاده شود.
به طور کلی منظور از بسته بندی خرما مجموعه سیستم آماده سازی خرما برای حمل و نقل، توزیع، انبار، خرده فروشی و مصرف نهایی است. به عبارت دیگر بسته بندی خرما به عنوان يک عملکرد تکنیکی اقتصادی است که هدف آن به حداقل رساندن هزینه های توزیع و در عین حال حداکثر کردن مقدار فروش و همچنین توزیع ایمن تا مصرف کننده نهایی است.
درباره سخنران این کارگاه آموزشی بیشتر بدانیم:
دکتر مقداد تکلوزاده
دبیر کل انجمن ملی خرمای ایران
اگر به دوره آموزشی استاندارد ها و الزامات بهداشتی بسته بندی خرما علاقه مند هستید، شما را به ثبت نام در این دوره آموزشی دعوت می کنیم:
تاریخ | پنجشنبه 1 آذر ماه 1400 |
---|---|
ساعت | 10 تا 14 |
هزینه | واحدهای صنعتی مستقر در شرکت شهرک های صنعتی می توانند با ارائه اطلاعات خود به صورت کاملا رایگان ثبت نام کنند. |
گواهینامه | همراه با اعطای گواهینامه پایان دوره معتبر از دانشگاه بین المللی چابهار |
برگزاری | برگزاری از طریق skyroom به صورت کاملا آنلاین |
نحوه ثبت نام در این وبینار:
- برگزاری این کارگاه به صورت کاملا آنلاین می باشد. شما می توانید برای شرکت در کلاس از موبایل، یا تب لت، یا لپ تاپ و کامپیوتر متصل به اینترنت استفاده فرمایید.
- هزینه شرکت در این وبینار آموزشی، برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان، رایگان می باشد.
- برای ثبت نام در این دوره آموزشی بر روی گزینه “ثبت نام آنلاین” کلیک نمایید و مراحل آن را طی نمایید.
- پس از ثبت نام، لینک ورود به کلاس مجازی برای شما پیامک می شود و از طریق آن می توانید از 30 دقیقه پیش از برگزاری کلاس، با نام خود، به محیط کلاس آنلاین وارد شوید. این دوره آموزشی از طریق محیط کلاس آنلاین skyroom برگزار می گردد و نیازی به نصب نرم افزار ندارد.